Въпреки че процесът между Амбър Хърд и Джони Деп приключи с полза на актьора, бившата му съпруга продължава да "рови в раната".

Джони Деп, Амбър Хърд и как приключи настоящето дело между бившите съпрузи

Ето как приключи делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Съдебното жури е готово със своето решение

Пред Савана Гътри от NBC News Амбър Хърд настоява за пореден път, че е била жертва, въпреки че журито във Феърфакс, Вирджиния, не повярва на твърденията й за физическо и сексуално насилие. Освен това Амбър Хърд предаде на новинарското издание "ключово доказателство", според думите ѝ, останало извън процеса. Това са бележките на терапевта ѝ, документиращ предполагаемата злоупотреба, започваща през 2012 г., която продължава чак до 2016 г., когато двамата с Джони Деп се разделят.

"Има бележки, датиращи от 2011 г. - от самото начало на връзката ми. Те са от моя лекар, на когото докладвах за злоупотребата", казва Хърд, като споделя въпросните бележки публично за първи път.

Документите от терапевта на Хърд бяха определени като "слухове" от съдията и не бяха използвани като доказателство по време на шестседмичния процес, който приключи на 1 юни. NBC News обаче им отделят време, за да ги анализират, отбелязвайки, че още през 2012 г. Хърд говори за физическо насилие.

Снимка 578335

Източник: GettyImages

През януари 2012 г. терапевтът ѝ пише, че Хърд е споделила, че Деп я "ударил" и "я хвърлил на пода". Осем месеца по-късно е отбелязано, че той "разкъсва нощницата й" и "я я хвърля на леглото". През 2013 г. терапевтът отбелязва думите на Хърд, че Деп "я хвърлил към стената и заплашил, че ще я убие".

"Нейните бележки представляваха години на обяснения в реално време за случващото се", разкрива Хърд.

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

Деп категорично отрече всички обвинения в злоупотреба срещу Хърд. Говорителят на актьора обаче не остана безучастен към новата публична проява и обвинения от страна на Амбър Хърд, казвайки на NBC News: "Жалко е, че докато Джони иска да продължи живота си напред, обвиняемата и нейният екип се връщат към повтаряне, преосмисляне и преразглеждане на въпроси, които вече са били разгледани от Съда и присъда, която беше решена единодушно и недвусмислено от журито в полза на Джони."

Амбър Хърд обаче е категорична, че ще продължава да държи на всяка своя дума. "Знам какво ми се случи. Тук съм и говоря от името на една оцеляла жена. До смъртта си ще стоя зад всяка дума от свидетелските си показания", категорична е актрисата.

Междувременно Савана Гътри от NBC News изтъква факта, че никоя друга жена от миналите връзки на звездата от "Карибски пирати" не е заявила, че да е била физически малтретирана от него. 

Снимка 578334

Източник: GettyImages

"Вижте какво ми се случи, когато излязох да говоря", отвръща Хърд. "Вие бихте ли се осмелили?"

Гътри също попита Хърд за твърденията на Деп, че тя е насилникът.

"Свидетелствах пред съда - бях удряна много дълго време, преди да знам как дори да се опитам да се защитя", казва Хърд. "Когато живеете в насилие и това стане нормално, както свидетелствах, трябва да се адаптирате. Вие приемате стратегии, за да се справите с него и ако се налага бих го направила отново."

Що се отнася до това дали е смела, безразсъдна или отмъстителна - Хърд отговоря: "Едно нещо знам със сигурност и това е, че не съм отмъстителна. Това би бил наистина лош начин да си отмъстя. Моята цел е...просто искам хората да ме виждат като човешко същество."

Хърд планира да обжалва присъдата, като се надявя, че ще може спокойно да продължи напред, уточняват от Yahoo Life.

Джони Деп, TikTok, посланието му в платформата и как Амбър Хърд отговори на него

Джони Деп завладя и TikTok

Актьорът изживява нов пик в кариерата си

"Очаквам с нетърпение да продължа да живея живота си. Надявам се, че ще бъде дълъг. Ще продължа да минавам през всичко това с високо вдигната глава", категорична е Амбър Хърд.