Само преди дни Алисия Силвърстоун разбуни духовете с признанието, че все още спи в едно легло с 11-годишния си син. Разбира се, актрисата уточни, че за това има добро обяснение. Тя смята, че не прави нещо нередно, а нещо съвсем естествено.

Алисия Силвърстоун, Беър и защо все още спи с 11-годишния си син

Защо Алисия Силвърстоун все още спи със сина си

Актрисата дава разяснения

И колкото и странно да се струва на мнозина решението й, то всъщност е съобразено с натуралистичния начин на живот, който е приела да води тя. Именно с него е свързано и хобито, на което явно все още може да се наслаждава. И то докато е гола.

Съвсем наскоро актрисата от комедията "Баровки" сподели видео в Instagram профила си, което е част от гостуването ѝ в американско телевизионно предаване от 2003 г. По време на разговора с водещия, Алисия признава, че ѝ харесва да градинарства гола.

"По-лесно е, и когато е горещо, можеш да скачаш на батут - забавно е да скачаш, докато си гол, забавно е и да скочиш гол в басейна, приятно е."

А че почти десет години по-късно тя все смята за интересно предизвикателното си природно хоби, става ясно от описанието, което актрисата е написала към кадрите.

"Не съм го правила от години, но не звучи като лоша идея! Може би малката Алиша е целяла нещо? Вероятно трябва да го опитам този уикенд."

Алисия определено подсказва, че е секси уверена градинарка. Но и не само това. А явно изобщо и не се притеснява от нестандартното си занимание.

Комедията от 90-те "Баровки" ще получи нова версия

Комедията от 90-те "Баровки" ще получи нова версия

Кой ще замени Алиша Силвърстоун

"Горд гол градинар" и "без срам" е добавила тя като хаштагове към поста си.