Едва ли някога ще научим всичко за любовния живот на французина, смятан за един от най-красивите мъже на всички времена и абсолютен секссимвол.

Ален Делон е имал страстни любовни истории с не една и две жени, а официално има три деца от два брака. Синът му Антони Делон, роден през 1964 г., е от този с Натали Делон. Анушка Делон, родена през 1990 г., и Ален-Фабиан Делон, роден през 1994 г., са от брака му с Розали ван Бреемен.

През 60-те години на миналия век Делон има кратка връзка с германската певица Нико. Тя ражда син - Ари, който той отказва да признае. Прави го майката на актьора, Едит Булон, и Ари приема нейното фамилно име.

View this post on Instagram

on

В края на миналата година 58-годишният Ари Булон завежда иск в съда в Орлеан за признаване на бащинство от Ален Делон. Прави го там, защото актьорът има жилище в района на юрисдикцията на съда. Но ето че отново това няма да се случи.

Френският съд се обяви за некомпетентен да гледа иска за признаване на бащинство с аргумента, че актьорът живее в Швейцария, съобщи АПФ.

View this post on Instagram

on

В решението си френският съд обяви, че е некомпетентен териториално по делото, защото има достатъчно факти, че Ален Делон живее в Швейцария. Местоживеенето на Делон е в Женева, той гласува там и се лекува там, изтъква съдът.

Във Франция делата за бащинство се водят в съд по местоживеене на човека, който трябва да признае бащинството.

Ален Делон взима и швейцарско гражданство през септември 1999 г. и живее в Шен-Бужри, кантон Женева.