През април миналата година Алекс Родригес и Дженифър Лопес сложиха край на четиригодишния си романс. Тя обаче не изгуби време да страда, а напротив, малко след това се събра с бившия си годеник Бен Афлек. И въпреки че се заговори, че за отношения с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет, за Родригес нещата в любовен план не бяха толкова категорични.

Алекс Родригес, Катрин Паджет и в какви отношения са двамата

Сам ли е отново Алекс Родригес

Какви са отношенията му с Катрин Паджет

А освен с Джей Ло, през годините бившият бейзболист е свързван и с други световноизвестни знаменитости като Мадона, Камерън Диас и Кейт Хъдсън. Дали е имало нещо по-специално с тях - не можем да кажем.

Изглежда че Алекс Родригес трябва да преодолее редица предизвикателства в личен план, за да открие своята половинка. Очевидно си е научил урока и в момента е страхотно попадение за съпруг. Поне това смята самият той, пише Yahoo.

"Когато бях на 15 години, мисля, че Sports Illustrated ме нарече топ играч в страната. По онова време бях просто Алекс Родригес. След това, когато на 24 години, сключих договор за 250 милиона долара, и предполагам, че тогава се отклоних за малко от себе си и се изгубих", каза той в предаването Who's Talking to Chris Wallace?

Родригес се връща осем години назад, когато през 2014 г. е отстранен от MLB (Главната лига по бейзбол) заради употреба на забранени субстанции. "Това беше най-смущаващият момент в моята кариера", заявява спортистът. "И това беше грешка, за която сега си простих, но ми отне известно време."

Алекс Родригес е категоричен, че след скандала той израства и е готов да влезе в ролята на "прекрасен партньор, съпруг и баща".

Когато водещият на шоуто отбелязва, че Дженифър Лопес се връща при Бен Афлек само няколко дни след като двамата с Алекс поставят точката, спортистът отговоря: "Това, което преживяхме с Дженифър, беше страхотно. И аз пожелавам на нея и на децата ѝ, които са умни, красиви и чудесни, най-доброто."

 Алекс Родригес, Синтия Скъртис и това ли е най-специалната жена в живота му

Коя е най-специалната жена в живота на Алекс Родригес

И не, не е Дженифър Лопес

Алекс Родригес е бил женен за Синтия Скъртис. Двамата имат две дъщери - Наташа и Ела. Развеждат се през 2008 г.