Хилария и Алек Болдуин са едно от големите холивудски семейства и съдейки по снимките, които качват в социалните си мрежи, и доста задружно. Двамата са родители на седем деца - Кармен Габриела (10 г.), Рафаел Томас (8 г.), Леонардо Анхел Чарлз (7 г.), Ромео Алехандро Давид (5 г.), Едуардо Пао Лукас (3 г.), Мария Лусия Виктория (2 г.) и Илария Каталина Ирена (1 г.). Първото дете на Алек Болдуин, Айрленд Болдуин (27 г.), обаче е от бившата му Ким Бейсингър.

Хилария и Алек Болдуин споделят семейни кадри със седемте си деца

Зад кулисите на 9-членното семейство Болдуин

Специален ден за 7-те деца на Хилария и Алек Болдуин

Предвид че децата на 65-годишния актьор имат само година-две разлика във възрастта и осмото му бебе се роди миналата година, е някак очаквано хората да си задават въпроса дали в скоро време той и съпругата му планират следващото. А отговорът идва от самия Алек Болдуин в Let's Talk Off Camera с водещ Кели Рипа.

Пред колежката си актьорът заявява категорично, че вече е напълно сигурен, че не иска да има повече деца. Тя все пак обаче решава да го попита дали наистина е убеден в това, а за да отговори Болдуин разказва за скорошното си посещение при хирург.

Актьорът издава, че при скорошна операция едва не се е наложило да му бъде прерязан нерв в област, близо до таза. Тогава се е пошегувал с лекаря, че ако иска, може просто да го изтръгне, защото вече няма нужда от него.

Водещата обаче казва, че дори и след отстраняването на нерва, остава възможността за зачеване. Алек Болдуин пък продължава да се шегува: "Страхувам се, че дори само ако кажа думата "бебе", всяка жена в рамките на 50 или 100 фута от мен, ще забременее."

След като в един момент разговорът става по-сериозен, Кели Рипа пита актьора дали винаги е знаел, че иска голямо семейство. И този път обаче той е доста категоричен и отговаря бързо с "не".

Алек Болдуин след убийството на Халина Хътчинс - две години по-късно още нови проблеми

Ще влезе ли в затвора Алек Болдуин

Убийството на Халина Хътчинс отново на дневен ред

Алек Болдуин обяснява, че със съпругата му Хилария просто са имали период на "треска за бебета", в който известно време след всяко раждане, им се е приисквало да си имат още едно бебе.