От дни всички говорят за нелепата смърт на Халина Хътчинс на снимачната площадка на филма Rust. Докато се изяснява чия е вината Алек Болдуин да се окаже с истинско и заредено оръжие в ръце, неговата съпруга също коментира случилото се.

Rust, Алек Болдуин и какво ще се случи с филма след смъртта на Халина Хътчинс

Какво ще се случи с филма Rust

Все още тече разследване

Госпожа Болдуин използва профила си в Instagram, за да изрази мислите и чувствата си. "Сърцето ми е с Халина. Нейният съпруг. Нейният син. Тяхното семейство и всички близки. А и с моя Алек. Казваме, че нямаме думи, защото е невъзможно да изразим шока и болката от такъв трагичен инцидент. Разбито сърце. Загуба. Подкрепа."

Това написа Хилария, на която очевидно също й е трудно да намери правилните думи и съпреживява както нелепата смърт на Хътчинс, така и шока, през който преминава нейният съпруг.

Още часове след като инцидентът, завършил със смърт, стана публично достояние, Алек Болдуин написа в своя профил в социалните мрежи, че оказва пълно съдействие на властите за изясняване на случая, а междувременно дава пълната си подкрепа на семейството и близките на Халина.

Актьорът дори бе забелязан в компанията на съпруга и сина на Хътчинс и очевидно всички заедно ще се опитат да преминат през шока и болката, дошли така ненадейно.