В цял свят се наблюдава тенденцията за по-късно родителство. А в звездните среди има не един и два примера на мъже, които се решават да станат бащи на възраст, на която е по-логично да гледат внуци и дори правнуци.

Ал Пачино на 84

Ал Пачино в 30 факта

Защото някой днес има рожден ден

Поредният е Ал Пачино. Актьорът, който в края на април навърши 83 години, съвсем скоро ще стане баща за четвърти път. 29-годишната му приятелка е бременна в осмия месец и се очаква през юни или юли да стане майка на звезден наследник.

Новината бе потвърдена от говорителя на Пачино пред TMZ. През пролетта на миналата година за пръв път видяхме актьора и настоящата му половинка заедно на публично място.

Но твърденията са, че двамата са поддържали тайна връзка и по време на пандемията, затова и решението да имат дете не е толкова прибързано, колкото може да ни се стoри първоначално.

Звездата от "Кръстникът" има дъщеря Джули Мари на 33 и близнаци Оливия Роуз и Антон Джеймс на 22 години. През години Пачино заяви в свое интервю, че е много отдаден на бащинството и е отговорен към децата си.

Modi - филмът за Модиляни, по който работят Джони Деп и Ал Пачино

Какво събра Джони Деп и Ал Пачино

Ще ги видим ли отново заедно на екран

Той винаги е част от живота им, ако когато не е, това е разстройващо и за него, и за тях. Затова сме сигурни, че ще даде цялата си любов и на четвъртото си дете, колкото и време да успее да прекара с него.