Адриана Лима избра любопитен начин, за да направи съкровено признание пред своите фенове. Бразилският супермодел публикува дебютно видео в TikTik профила си, чрез което разказа за най-новото в личния си живот - своята бременност.

Адриана Лима и колко добре изглежда моделът по бански

Адриана Лима ни предизвиква по бански

Така, както най-много ни харесва да я виждаме

Клипчето, което тя сподели, е много забавно - на него двамата с приятеля ѝ Андре Лемърс се шегуват един с друг, плашейки се взаимно. Но, в крайна сметка, Лемърс остава истински изплашеният, след като разбира, че ще става баща. Положителният тест определено го шокира.

Адриана не спира до тук. Видеото продължава с ултразвуковия преглед, на който се чува сърдечният ритъм на бебето. Бившият модел очевидно е доволна от изненадата, която е поднесла на Андре.

За първи път връзката между Адриана и Андре бе потвърдена в средата на 2021 г., пише  Holywood Life, но като цяло двойката странеше от публичността. Все пак наскоро Адриана сподели обща снимка в Instagram по случай Св. Валентин, а под нея написа откровението: "Моята вечна сродна душа!". И продължи със сладкото: "Обичам те повече от шоколад."

Това ще е трето дете за 40-годишната Лима и първо с настоящия ѝ приятел Андре Лемърс. Адриана има две дъщери - Валентина (12 г.) и Сиена (9 г.) с бившия си съпруг Марко Ярич. Адриана и Марко се ожениха на Свети Валентин през 2009 г. и се разделиха през май, 2014 г. Разводът им беше финализиран две години по-късно. След раздялата Адриана за кратко се срещаше с турския писател Метин Хара. Връзката между тях обаче продължи само година и половина.