Преди няма и месец Адел сподели, че иска да има още деца и е очевидно, че главната предпоставка за разрастването на семейството ѝ е налице. Връзката ѝ с Рич Пол изглежда върви по мед и масло. В момента двамата са се отдали и на романтична почивка в Европа.

Адел, концертите й в Хайд Парк, връзката й с Рич Пол и коментарите за нея

Колко благословена е Адел

Певицата с подробности за личния си живот

Адел и Рич Пол са двойка официално от малко повече от година и макар че не говорят често за отношенията помежду си и се показват рядко в публичното пространство и социалните мрежи, бяха забелязани по време на лятната си почивка.

Влюбените са в Европа и по-точно - наслаждават се на плажовете на остров Сардиния, пише People. Най-вероятно пътешестват доста и се забавляват, пътувайки с яхта в приятелска компания.

За ваканцията 34-годишната певица се придържа към небрежния стил, облечена с обикновена черна блуза с деколте и панталони в същия цвят, с висока талия. Гримът ѝ е едва забележим, а косата прибрана в непретенциозен кок.

Рич Пол, Адел и планират ли двамата да имат деца

Големите планове на Рич Пол и Адел

Накъде върви връзката им

Рич Пол обаче е решил да балансира неутралната визия на половинката си Адел. Той носи ярка цветна тениска с яка и е заложил на повече аксесоари - колие, часовник и задължителните за лятото слънчеви очила.