Адел гостува на холандския гримьор и бюти влогър Ники де Ягер, известна с YouTube канала си NikkieTutorials. Освен че се престраши да се покаже без капка грим, певицата реши да си поговори откровено с Ники и за някои подробности от живота ѝ, като например пиенето.

Адел сподели, че често се случва да пие на партита, но не защото има желание за това.

"Не пия, за да се развеселя, а за да може хората да ми станат по-интересни", разкрива певицата, като допълва, че по купоните има ужасно скучни хора.

Адел, Netflix и предложението за милиони, което получи певицата

Предложението за милиони, което получи Адел

Още радост за феновете й

В откровения разговор с холандската гримьорка Адел не пропуска да спомене и друга интересна подробност, а именно за "увлечението" си по Дуейн Джонсън. Певицата разказва как е гледала кеч като по-млада и колко голям фен е на Скалата.

"Онзи ден Скалата ми изпрати цветя, защото той и съпругата му не успяха да дойдат на концерта ми. Почти паднах от стола си от вълнение. Буквално", разкрива певицата. Тя допълва, че ѝ се иска Дуейн Джонсън да ѝ е баща. Пояснява, че не е влюбена в него, а изпитва искрено възхищение, защото според нея Скалата е невероятен.

Що се отнася до славата, Адел признава, че все още не е свикнала с нея. Най-вече с факта, че не може да отиде свободно до магазина, без да бъде разпозната и снимана. Певицата не харесва непрестанното ровене в личния ѝ живот и следенето на всяка нейна крачка, включително и в социалните платформи. Затова и преди пандемията не е имала достъп до профилите си там.