Завръщането на Адел на музикалната сцена и в публичния живот успя да надхвърли всички очаквания на феновете й. Певицата даде не едно и две интервюта, в които разказа надълго и нашироко за всичко, през което е преминала в последните години. Но изненадите далеч не спират дотук.

Адел, албумът й 30 и защо не е номинирана за нито едно Грами

Защо Адел не е номинирана за Грами

Въпреки рекордите на новия й албум

Новият й албум 30 е вече факт, а за следващата година тя насрочи два концерта в английската столица, които се разпродадоха за часове. Засега плановете за турне са на пауза, но Адел може да намери още един начин да стигне до всички свои фенове по света.

Източници, близко до изпълнителката издават, че тя е получила предложение от Netflix за заснемане на документален филм, посветен на завръщането й на сцената. Стрийминг платформата има опит в подобни продукции, като едни от най-успешните са за Тейлър Суифт и Шон Мендес.

А какъв по-удобен момент и преживяванията на Адел на и зад сцената да се увековечат професионално от сегашния, когато отново е на върха на славата след дълго затишие? Засега Адел не е дала категоричния си отговор на предложението, подплатено с няколко милиона долара хонорар, но най-вероятно ще се съгласи да се впусне в това предизвикателство, предава The Sun.

Адел, албумът й 30, рекордът, който постигна и какво поиска певицата от Spotify

Рекордът, който Адел разби

Май го очаквахме

От Netflix са обещали на певицата да има пълна свобода по отношение на креативния процес и да се включи активно в създаването на крайния продукт, защото всички знаем, че е перфекционист. И вече нямаме търпение да видим какво ще излезе от това сътрудничество.