След като разбрахме, че бракът й със Саймън Конецки вече няма бъдеще, името на Адел бе свързвано с няколко мъже. Най-усилено се говореше, че има връзка с колегата си - рапъра Скепта, но тези слухове така и не се потвърдиха.

Адел, Саймън Конецки и финализирането на развода им

Адел празнува свободата

На каква цена обаче

Преди малко повече от месец изпълнителката и вече бившият й съпруг финализираха бракоразводното си дело и всеки започна живота си на чисто. А изцяло променената, доста отслабнала и кипяща от желание за живот Адел май може да се похвали и с нов мъж, който да я прави още по-щастлива.

Според източници, близки до 32-годишната певица, цитирани от Mirror, тя отново е намерила любовта в лицето на свой приятел от детството. Двамата са се преоткрили един за друг след завръщането й в Лондон. Всичко помежду им се е случило много бързо, защото винаги са имали взаимни симпатии.

Те дори вече кроят сериозни планове за общото си бъдеще, в които се включват и общи наследници. Това не се особена изненада, защото изпълнителката на "Hello" винаги е била на мнение, че иска да има повече от едно дете.

Адел, разводът със Саймън Конецки и какви песни й е забранено да прави

Какво си забрани Адел

Коренна промяна

И докато Адел предпочита да крие новата си връзка от медиите и последователите си в социалните мрежи, то семейството и приятелите й са напълно наясно с любовния й статус и с това кой е мъжът, виновен за голямата й усмивка.