Разводът винаги е неприятно преживяване, още повече, ако си богат и известен. Тогава всички знаят, че се развеждаш, а ти трябва да мислиш как да опазиш богатството си и на какви компромиси си готов.

В подобна ситуация е и Адел от септември 2019 г. По последна информация, бракоразводното й дело се е задействало с по-бързи темпо и се очаква скоро да бъде официално свободна жена. Преди това обаче има да изтърпи още доста.

Според информация от делото, разпространена от The Sun, певицата е дала съгласие да не разказва за проваления си брак в своите нови песни. Целта на това е с Конецки да предпазят сина си Анджело от всички коментари, които ще последват.

Снимка 475222

Източник: Twitter / Pop Crave

Затова в новия албум на Адел, който всички очакват с нетърпение, няма да има парчета, в които да излиза любовната си мъка и да разкрива подробности за това, през което е преминала, предава NZ Herald.

Според запознати, новата музика от певицата ще звучи толкова различно от всичко, което сме чували досега, че обещанието, което е дала, по никакъв начин няма да промени бъдещите й проекти. Очевидно сега тя има нова муза...

Адел, "21" и как певицата отбеляза 10 години от издаването на албума

Какво искат феновете на Адел

Май вече някои губят търпение

Това обаче повече събужда любопитството ни за изненадите, които Адел ни е приготвила. Но може би иска първо да затвори страницата с брака и развода си, а след това да започне на чисто и с новата музика.