В интервюто си за Vogue от преди няколко дни Адел хвърли много повече светлина върху живота си в момента, отколкото може би сме очаквали от нея. А от думите й разбрахме, че се е преместила от Лондон в Лос Анджелис, защото в английската столица не може да си позволи толкова голямо имение.

Адел, драстичното й отслабване и лъжите по свой адрес, които опроверга

Адел казва истината за своето отслабване

Как се свалят 45 килограма

Да, дори изпълнителка от нейния ранг може да изпитва затруднения да постигне начина на живот, за който мечтае. А тя мечтае за свобода, чист въздух и място, където може да вижда небето - защото в Лондон е била само от колата вкъщи.

Всъщност, в Лос Анджелис Адел притежава цели три имота, които се намират в непосредствена близост. Общата им стойност се оценява на 30 милиона долара.

И тъй като певицата предпочита да не пътува много и да бъде по-близо до своето райско кътче, което си е създала, тя обмисля варианта да стане изпълнител-резидент в Лас Вегас по примера на много свои колежки.

Това определено е добър ход, който и ще й се отблагодари щедро. А в обмислянето и задвижването му Адел се е допитала до Селин Дион - най-високоплатената певица-резидент в Града на греха.

За четири години редовни шоу програми в Caesars Palace тя прибира цели 385 милиона долара. Следва и завръщане, и още осем години (от 2011 до 2019 г.) на сцените в Лас Вегас, с които банковата й сметка също набъбва сериозно, предава Daily Mail.

Селин Дион, Бритни Спиърс, Лейди Гага - най-високоплатените музикални изпълнители в Лас Вегас

Най-високоплатените музикални изпълнители в Лас Вегас

Колко милиона печелят звездите в Града на греха

Сигурни сме, че Адел има не едно и две предложения за изяви в комплексите в Града на греха, а с правилните съвети ще вземе най-доброто решение за себе си. Е, ако стане изпълнител-резидент най-вероятно останалите й сценични изяви ще бъдат доста по-редки, но просто няма как да й се сърдим.