Понеже Адел не е от най-активните в социалните мрежи потребители, всеки неин пост прави впечатление на многобройните ѝ фенове и се коментира дълго време след това.

Доказателство са и последните снимки от уикенда.

Адел, бившият й треньор Пийт Герасимо и как отговори на обвиненията към певицата

Бившият треньор на Адел: Тя го направи за себе си, а не заради вас

Как Адел отслабна толкова много

Адел качи няколко кадъра, на които я виждаме как се забавлява в дома си, докато на телевизора е пуснала запис на един от своите концерти.

"На пет сайдера съм", шеговито пише Адел. На първата снимка певицата е по пижама и прави смешни физиономии, докато имитира, че пее, а на втората е облякла своя стара рокля от участие.

Предвид музикалните ѝ импровизации, последователите на певицата отново не пропуснаха да попитат кога да очакват новия ѝ албум, като същевременно обърнаха внимание на факта колко много е отслабнала и как роклята сега й стои съвсем различно.

Като големи фенове на Адел, ние също се вълнуваме от предстоящия ѝ албум, който за съжаление очевидно ще се забави, предвид настоящата ситуация с пандемията.

Самата Адел наскоро заяви, че албумът ще излезе тогава, когато е готов, тъй като коронавирусът е променил плановете ѝ. Затова и за момента не може да говори за конкретна дата.

Адел и как успя да свали толкова много килограми

Как Адел успя да свали толкова килограми

Ето я и тайната ѝ