Най-добрият DJ на планетата за 2005 и 2006 г. - Paul Van Dyk, ще посрещне лично в Зимния дворец на 18-ти април финалистите в Music Idol 3.

По покана на Жокер медиа талантите ще бъдат гости на уникалното парти с Paul Van Dyk на връх Великден. Освен това няколко часа преди неговото начало, те ще имат невероятния шанс да присъстват на саундчека на великия DJ. Най-очакваното парти сред феновете на електронната музика у нас, ще стартира в навечерието на празничния 18-ти април, когато в 22.30ч ще бъдат отворени вратите на Зимния дворец.

Съпортът от българска страна ще е в лицето на DJ Steven и DJ Veselin Tasev, които trance идола сам си избра.

Организаторите споделиха още, че Зимния дворец ще посрещне всички в променена обстановка, пищни декори и костюми на участниците в шоуто. В залата няма да бъдат допускани лица под 18 години, за това всеки закупил си билет за 18-ти април трябва да носи и личната си карта.

Билетитe за партито с цена 45лв, все още могат да се намерят в Билетния център на НДК, касата на Тайфун в Зимния дворец, магазините на Germanos, Office1Superstore, в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg.

В деня на събитието цената на билета ще бъде 55лв. В офиса на Жокер медиа могат да бъдат закупени и вип билети с цена 65лв, като тяхното количество е ограничено.