Известната немска електронна формация Scooter ще стъпи за пъри път в България за парти в столичната зала Христо Ботев на 5 октомври по покана на Болкън Ентъртейнмънт.

След като издадоха суперуспешния си албум The Ultimate Aural Orgasm, влязоха трайно в програмата на клубовете с хита си Behind The Cow, в който рамо е дал и колегата им Fatman Scoop и обиколиха света със супер енергичния си и зарибяващ сет, диджеите от Хамбург са готови да направят и своята първа спирка в България.

Верни на своя дух, Scooter продължават да разбиват всички класации. Турнето им Under the Radar Over the Top по името на новия им албум достига нови висоти в живото изпълнение с новаторски сетове, екстремна пиротехника и най-новото в светлинния и звуковия дизайн.

Scooter са автори на гениални класики от зората на техното като ‘Valleé de Larmes', ‘Hyper Hyper', което само в Германия продава над 700 000 копия, серията от топ хитове като ‘Move Your Ass!', ‘Friends' и ‘Endless Summer', както и химна на всички геймъри - парчето създадено специално за саундтрака към Mortal Kombat Annihilation - ‘Fire'.

Диджеите ще взривят зала Христо Ботев от 21.00 часа. Билетите за шоуто ще бъдат на цени от 30 лв на предварителна продажба и 40 лв в деня на концерта. Влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim.