Мегахитовите изпълнители Криско и Гери-Никол ще бъдат специални гости на BG Music Festival - националния музикален форум с конкурсен характер за съвременна популярна музика, който ще се проведе за първи път тази година на 9 и 10 юни в град Сандански.

Любимците на цяла България ще зарадват гостите в Летния театър на град Сандански с изпълнения на своите песни.

Хитмейкърът Криско ще бъде гост в конкурсната вечер на 9 юни (петък). Тогава ще бъдат представени и 20-те селектирани композиции в стиловете поп, рок, хип-хоп, r&b, dance, клубен, електронен и всички останали стилове и подстилове в комерсиалното музикално изкуство, които ще се съревновават в уникалния по рода си форум.

Снимка 287444

Поп кралицата Гери-Никол ще взриви публиката с изпълненията си вечерта на 10 юни (събота). Тогава ще бъде и награждаването на победителите в BG Music Festival.

До броени дни на сайта www.bgmusic.tv ще бъдат обявени и имената на 20-те изпълнители, които ще участват в BG Music Festival.

Организатори на събитието са BG Music Channel, Music Media Cluster и община Сандански. Билети за събитието можете да намерите в Eventim и партньорската мрежа.