Извънредният и пълномощен посланик на Държавата Палестина в България, Н.Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух прие днес композитора Йорданчо Василковски - Оцко, Гергана и мениджъра на телевизия "Планета" д-р Хари Янакиев, а поводът за срещата бе песента "Твоите думи".

Изпълнителката и композиторът поднесоха на д-р Мадбух своите извинения за недоразумението, свързано със заемките от песента на Шадиа Мансур, и изразиха съжалението си, че не са проучили предварително арабския оригинален текст. Те разказаха и за срещата, която имаха с ръководството на Палестинската асоциация и Арабската общност в България и за общата си идея двете певици - Шадиа Мансур и Гергана да се срещнат.

От своя страна д-р Мадбух запозна гостите с каузата на палестинския народ и с посланията за свобода, които се отправят в песните на палестинските изпълнители.

Посланикът на Палестина заяви, че с радост би съдействал в бъдеще за осъществяване на връзки между български музиканти и техни колеги от Палестина, както и за съвместни проекти, които да спомогнат за културното сътрудничество между двете държави.