Club Escape и Cacao Beach стартират съвместния си летен проект Sunscape със смазващия диджей лайф на Gabriel & Dresden на 19 юли.

А логичното продължение очаквайте през ноември, когато на 23-и Escape ще бъде разтърсен от емоционалния звук на великото дуо.

Двамата диджеи от Сан Франциско се срещат на Зимната музикална конференция в Маями през 2001 г. и за кратко време покоряват света на музиката.

Запален от новата вълна на Depeche Mode, The Cure и Yaz през 80-те, Josh Gabriel започва да свири перкусии в различни училищни и университетски банди, завършва Холандския музикален университет, а през 1985 г. се запалва по компютърната музика.

В това време Dave Dresden вече е запален по диджей културата. След дълги години работа идва и признанието - поканен е лично от самия Pete Tong да направи ремикс на парчето на New Order „Someone Like You".

Точно по това време се провежда и Зимната музикална конференция в Маями през 2001 г. - така идва и запознанството с Josh Gabriel.

Dave го кани да участва в създаването на ремикса и така дуото е вече факт. Останалото е вече история... и то каква.

Ремикси за Annie Lennox, Dido, Jewel, Sara Maclachlan, Madonna, Paul Oakenfold, Tiesto и мн. др. Gabriel & Dresden печелят и наградата на Филмовата академия на САЩ за ремикса си на темата The Wings от обралия множество награди филм „Планината Броукбек".

Билети за партито в Слънчев бряг струват 18 лева и могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream и Eventim. В деня на събитието цената им ще бъде 22 лева.