Филмите, заснети в България, не са чак толкова много, затова винаги при възможност им обръщаме внимание. Чувства ме ги някак по-специални.

Стана Катич, "Касъл" и с какво Родопите успяха да впечатлят актрисата

Пристрастията на една американска актриса към Родопите

Баници, гайди и родни планини

Същото важи и за сериалите, а "Забравена" е един от тях. Третият сезон отново е заснет изцяло у нас, а премиерата му е само след няколко седмици.

В него в главната роля отново ще видим Стана Катич, за която (благодарение на профила ѝ в Instagram) знаем, че си пада баницата, гайдите и Родопите. Честно казано, щяхме да се учудим, ако тези неща не бяха я грабнали покрай престоя ѝ в България.

Събитията в трети сезон започват два месеца след тези във втори и на Емили Бърн (Катич) ѝ остава съвсем малко, докато изтече принудителното ѝ отстраняване от работа.

Ще видим и докъде са стигнали опитите ѝ да бъде по-добра майка. Всичко в живота ѝ обаче отново ще се обърка, когато един международен криминален случай застраши живота както на бившия ѝ съпруг Ник (Патрик Хюсингер), така и на всички, които обича.

Разплитането на случая ще отведе Емили в Европа, където ще бъде поставена на сериозни изпитания и ще ѝ се наложи отново да се научи да вярва и обича.

Премиерата на трети сезон на "Забравена" е на 16 октомври от 22:50 ч. по AXN