От няколко години очакваме с голямо нетърпение да видим какво ни е подготвил Тайка Уайтити в "Тор: Любов и гръмотевици" (Thor: Love and Thunder).

IMDb, The Batman, Thor: Love and Thunder, "Джурасик свят: Господство" и най-очакваните филми през 2022 г.

Най-очакваните филми през 2022 г.

Динозаврите ли ще властват

Пандемията, разбира се, забави работния процес по филма, но най-после му се вижда края на това чакане, защото премиерата наближава и за момента не се казва нищо за преместването ѝ. Обнадеждава ни и фактът, че вчера, 18 април, Marvel Studios пуснаха и тийзър на филма.

За тази минута и половина разбираме, че Тор (Крис Хемсуърт) продължава да е много объркан. Точно толкова, колкото и в "Отмъстителите: Краят", но има светлина в тунела за него, защото иска да се промени и е в търсене на истинското си аз.

И докато виждаме как се бори с лошите рамо до рамо със симпатягите от "Пазителите на галактиката", го чуваме да казва, че дните му на супергерой са свършили и иска да намери своя път. За съвсем кратко виждаме в гръб и Ръсел Кроу, който ще бъде в ролята на Зевс, но все още нямам представа какво ще е отношението му към Тор.

Кулминацията на тийзъра, естествено, идва в края, когато виждаме завръщането на Натали Портман, която е облечена като Тор и хваща Мьолнир, който добре знаем, че беше разрушен, но тя е успяла да го поправи някак.

Към момента не знаем как точно ще бъде обяснено завръщането ѝ и фактът, че изглежда много по-мускулеста. Нямаме търпение да разберем, а самият Крис Хемсуърт ни обещава, че ще се смеем много, но и много ще плачем. И после пак ще се смее... и пак ще плачем...

"Тор: Любов и гръмотевици" трябва да е по кината от 8 юли