Тези дни разбрахме, че и малкото големи филми, които очаквахме да видим по кината до края на злополучната 2020 г., промениха премиерните си дати.

The Batman, "Дюн" и поредното отлагане на премиерните дати

Нова порция отложени филми

Започна да ни писва

Няма Бонд, няма Джеймс, няма 007. Е, все още се намират заглавия, които упорито държат фронта. Сред тях са "Жената чудо 1984" и "Свободен играч".

Именно за последния пък беше пуснат и нов трейлър, който потвърждава намерението на 20th Century Studios да запази премиерната дата. Ден преди трейлърът да бъде пуснат Райън Рейнолдс, Джоди Комър и част от актьорите във филма решиха да се позабавляват с всички тези отлагания на филми.

Във видео разговор Рейнолдс, Комър и компания проиграват няколко възможни варианта кога можем да видим филма. Като в крайна сметка се подсигуриха поне за 40-50 години напред.

Голяма забава, няма спор. Иначе, самият трейлър ни дава малко повече контекст от това, което вече ни разкри първият. А именно, че Гай (Райън Рейнолдс) осъзнава, че е герой във видео игра и всичко, което му се случва се повтаря.

Мили (Джоди Комър) пък играе играта и забелязва, че Гай не е като останалите и може да разсъждава сам. Това, което новият трейлър ни разкрива е, че между Гай и Мили прехвърчат искрите на любовта.

Райън Рейнолдс, "Свободен играч" и коя е любимата роля на актьора

Кой е любимият филм на Райън Рейнолдс

Не, не е "Дедпул"

Като за тези малко над две минути видяхме как двама се целуват на няколко пъти. Преди да сме гледали филма няма как да знаем дали любовта им е възможна, но пък със сигурност ни очаква сериозна доза забавление.

Премиерата на "Свободен играч" е на 11 декември (засега)