Едва преди седмица разбрахме, че Red Notice е по петите на Bird Box в класацията за най-гледан филм на Netflix през първите 28 дни от пускането му в стрийминг платформата.

Red Notice, Netflix и колко гледан е филмът на Netflix с Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс

Кои са най-гледаните филми и сериали на Netflix до момента

Всички гледат...

И това не ни изненада изобщо, защото в него все пак са Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и Гал Гадот. А и преди пандемията Netflix решиха да извадят торбата с пари, за да могат да го продуцират.

И към момента именно Red Notice е най-скъпата им продукция, за която платиха около 200 милиона долара. Отделен е въпросът, че горе-долу половината пари са отишли за хонорарите на тримата актьори.

Но това няма значение, защото успехът е факт и екшън комедията с Джонсън, Рейнолдс и Гадот вече официално е най-гледаният филм в историята на Netflix. 

От стрийминг платформата казва, че за 17 дни от пускането си Red Notice е бил гледан общо 328.80 милиона часа, с което оставя далеч зад гърба си досегашния лидер Bird Box, който може да се похвали с с малко над 282 милиона часа.

The Power of the Dog, The Unforgivable, The Witcher - новите филми и сериали на Netflix през декември

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Заформят се страхотни празници

Според CNN, към момента около 50% от абонатите на Netflix вече са гледали филма. За оставащите около две седмици, в които всяка минута ще се брои, Red Notice може да увеличи преднината си на върха още повече.