Винаги сме се чудели дали извънземните съществуват. Е, понеже категоричен отговор все не сме получили, ще продължаваме да гледаме филми и сериали, които ни показват, че има и други като нас.

„Проект Синя книга“, Ейдън Гилън, Epic Drama и съществуват ли наистина извънземните

Човекът, който разследва извънземните

„Проект Синя книга“ наближава

"Проект Синя книга" е един от любимите ни сериали, занимаващи се именно с нищенето на конспиративни теории около съществуването на живот извън Земята.

Действията се развиват на фона на Студената война и проследяват реален свръхсекретен проект на американските военновъздушни сили, който има за цел да разследва многото докладвани случаи на забелязан неидентифициран летящ обект.

Снимка 510654

Източник: Bulgaria ON AIR

Целта на военните е по-скоро да прикрият истината, за да укротят населението. Затова и към проект "Синя книга" се присъединява професор Алън Хайнек (Ейдън Гилън).

А това може и да се окаже грешка, защото той всъщност търси истината, а не иска просто да заблуди съгражданите си. Заедно с капитан Майкъл Куин пък ще тръгнат по следите на случаи, които обикновените хора не могат да си обяснят.

„Проект Синя книга“, Ейдън Гилън, Epic Drama и какво да очакваме от втори сезон на сериала за разследване на НЛО

Разследването на извънземните продължава

„Проект Синя книга“ – нова порция необясними явления

Във всеки един епизод е представен действителен случай, около който е имало полемики и конспирации. А за какво точно става дума в "Проект "Синя книга" можем да си припомним от 30 декември всяка делнична вечер от 20:30 ч по Bulgaria ON AIR.