Ръсел Уестбруук спокойно можем да кажем, че е доста спорна фигура, защото е сред най-добрите баскетболисти в NBA, но в същото време има много критици и хора, които не харесват стила му на игра.

Кайри Ървинг, Ръсел Уестбруук, NBA и инцидентите, при които фенове нападат играчи

Феновете на NBA сигурно са полудели

Когато феновете нападат играчите

Обичан или не неуспорим факт е, че Уестбруук ще остане в иторията на Лигата на извънземните с нечовешкият сезон, който записа преди няколко години, отчитайки в края му трипъл дабъл.

Мотото на баксетболиста е: Why Not ("Защо не") и определено го следва извън корта, че и на него. Малко преди да започне новият сезон в NBA ще можем да видим и документален филм, посветен на гарда.

Passion Play: Russell Westbrook ще бъде излъчен на 15 октомври по Showtime и обещанията са, че самият Ръсел Уестбруук ще разкаже историята си. Ще бъдат показани кадри от неизлъчвани интервюта, както и такива със семейството му.

Леброн Джеймс, NBA и ваксинирал ли се е Краля

Упорството на Краля пред ваксините свърши

Леброн Джеймс разкри, че вече е ваксиниран

От трейлъра се разбира, че баскетболиста се чувства зле от факта, че хората все още не са разбли що за човек е. Но именно Passion Play: Russell Westbrook трябва да покаже истинското лице на Ръсел Уестбруук.