Only Murders in the Building се оказа една от приятните изненади сред сериалите през изминалата година. Успехът на първия сезон пък гарантира и втори.

Only Murders in the Building, Стив Мартин, Селена Гомес, Мартин Шорт, тийзър и премиерна дата на втори сезон на сериала на Hulu

Селена Гомес ще решава ново заплетено убийство

Тийзър на втори сезон на Only Murders in the Building

Още по-хубавото е, че няма да се налага да го чакаме повече от необходимото (което според практиката е около година), защото премиерата му наближава. А с нея беше пуснат и пълен трейлър.

Той, както и тийзърът, ни показва, че историята ще продължи там, където свърши първи сезон. А именно: Мейбъл (Селена Гомес), Чарлс Хейдън Савидж (Стив Мартин) и Оливър (Мартин Шорт) ще бъдат въвлечени в престъпление, за което ще са и основните заподозрени.

Има само един начин да докажат, че са невинни. И той е да продължат криминалния си подкаст Only Murders in the Building с втори сезон, който да се фокусира върху разрешаването на мистерията около убийството на Бъни - досадната и строга домоуправителка на комплекса, в който живеят.

Най-странното е, че доказателства за престъплението биват откривани в апартаментите на тримата, което означава, че някой се опитва да ги натопи. От трейлъра виждаме, че Джен, която бе скритият злодей в първи сезон, също ще се завърне, но този път от затвора.

Селена Гомес, Кара Делевин, Only Murders in the Building и втори сезон на сериала

Ще се получи ли химията между Селена Гомес и Кара Делевин

Only Murders in the Building с още едно секси попълнение

Отново е загатнато участието на Кара Делевин и Ейми Шумър, но поне към момента повече от тях ще видим, когато вторият сезон на сериал бъде пуснат в Hulu, респективно и в Disney+.

Премиерата на Only Murders in the Building е на 28 юни