Месец април вече официално е тук. Няма шега - няма измама. И затоплянето на времето може да прави стоенето вкъщи още по-трудно, но от Netflix отново са се погрижили всичко да е точно.

Новите филми и сериали на Netflix през март

Новите филми и сериали на Netflix през март

Отново няма да се скучае

Нов месец, нова доза филми и сериали, с които стрийминг платформата за пореден път ще направи опит да ни убеди, че от домашното кино по-хубаво няма. А този месец ще бъде и малко по-специален, защото ще видим сериал с българско участие.

Prank Encounters

Какъв по-добър старт от предаване, в което напълно непознати хора излизат от зоната си на комфорт, за да си спогаждат най-различни номера.

Като цяло страховете ще трябва да бъдат превърнати в смях, а през цялото това приключение ще ни преведе Гейтън Матерацо, когото познаваме от Stranger Things.

Вторият сезон на риалити предаването ще ни покаже, че двама непознати могат да си станат много бързо близки, когато бъдат изплашени до смърт.

Prank Encounters е в Netflix от 1 април

Madame Claude

От опит знаем, че френските продукции на Netflix определено не са за изпускане, като примерите за качествени такива вече не са един и два.

По всичко изглежда, че Madame Claude ще бъде поредното добро попадение за стрийминг платформата. Действието във филма ни връща през 60-те години на миналия век в града на любовта - Париж.

Любовта обаче една Мадам се опитва да превърне в бизнес, продавайки телата на момиче, които се нуждаят от пари. Ще се потопим в един свят на секс за пари, насилие и опитите на едно младо момиче да разбие този порочен кръг.

Madame Claude е в Netflix от 2 април

This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist

Когато ни предлагат документална поредица, ние я сграбчваме с две ръце, без дори грам да му мислим. Защото този жанр определено ни е слабост.

This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist ще ни покаже всички известни на правосъдието улики, теории и конспиративни такива, разбира се, свързани с един от най-големите обири на изкуство.

През 1990 г. от музея Isabella Stewart Gardner Museum в Бостън са откраднати творби на Рембранд и Йоханес Вермеер, чиято стойност днес доближава 1 милиард долара.

This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist е в Netflix от 7 април

Shadow and Bone

Завършваме месеца по специален начин със сериал, на който се възлагат големи надежди да се превърне в един от хитове на стрийминг платформата. А именно в него ще видим и Юлиан Костов.

Сериалът е базиран на книгите на Лий Бардуго за Вселената Гриша и по-специално на "Сянка и кост" (изд. Егмонт, 19,90 лв), като ни разкрива един магичен свят, в който магията всъщност съществува.

В епицентъра на събитията е Алина Старков (Джеси Мей Ли), която от сираче, на което никой не възлага кой знае какви надежди, може да се превърне в герой, променил историята.

Shadow and Bone е в Netflix от 23 април

През месеца внимание може да обърнем и на други интересни заглавия, сред които са The Wedding Coach (7 април), Thunder Force (9 април), Dad Stop Embarrassing Me! (14 април), Ride or Die (15 април) и Life in Colour with David Attenborough (22 април).