Мила Йовович определено е от актрисите, които са ни присърце. След "Заразно зло" (2002 г.) просто нямаше и как да е другояче. Разбира се, ролите, с които ни е приковавала вниманието, не се изчерпват само с този филм.

Мила Йовович, кърменето и най-спокойните моменти за актрисата

Какво мисли Мила Йовович за кърменето

Като една добра майка

Сега отново разтуптява сърцата ни, този път с Monster Hunter. Филмът е базиран на едноименната игра на Capcom и вчера, 14 октомври, беше пуснат първият му трейлър.

И от него виждаме как лейтенант Артемис (Йовович) и екипът й биват погълнати от пустинна буря, но не като онези, с които са свикнали. Тази ги телепортира по някакъв начин в друг свят, в който властват огромни чудовища.

Фактът, че са военни и въоръжени до зъби няма никакво значение, защото куршумите само почесват зад ушите тези същества. И точно когато са в безизходица, на помощ им се притича мистериозен мъж, познат като Ловеца.

Той винаги успява да бъде една крачка през чудовищата и заедно с Артемис и екипа ѝ ще се опитат да се измъкнат от този наистина странен и опасен свят.

Премиерата на Monster Hunter в САЩ е насрочена за 30 декември. Вече си научихме урока и не таим особени надежди, че ще го видим тогава, но силно се надяваме, защото това как Мила Йовович се млати с гигантски чудовища не е за пропускане. Даже точно от това имаме нужда в края на тази шантава година.

На ниво трейлър пък виждаме, че 60-те милиона, които Sony са похарчили за филма, са им осигурили наистина много реалистични създания, дракони или каквото там са тези изчадия. Е, не очакваме дълбок сюжет и кой знае колко смислени диалози, но филмът се казва Monster Hunter, нали...