Дългото чакане приключи и първият епизод на Loki вече е достъпен в Disney+. Това е един от най-очакваните сериали от киновселената на Marvel, защото и самият герой е сред най-харесваните - нищо че през по-голямата част от екранно си време Локи (Том Хидълстън) е злодей. 

Falcon & the Winter Soldier, What If...?, WandaVision, Loki, Marvel и трейлърите на сериалите

Когато Marvel си каже всичко за 2021 г.

Всички трейлъри на всички сериали за 2021 г.

От сериала за него ще трябва да разберем къде точно е попаднал, след като взе един от камъните на безкрайността в "Отмъстителите: Краят". И не само това, но и какво ще се случи с него и ще има ли бъдеще в киновселената на Marvel.

Тези въпроси определено са парещи и всеки фен иска да научи техния отговор, но през годините около героя е имало и други неизвестни.

Каква точно е сексуалната ориентация на брата на Тор например. Е, вече знаем, защото в един от клиповете, имащи за цел да промотират сериала, това най-накрая е заявено. И то черно на бяло.

Виждаме досието на Локи, в което има каква ли не информация за него, а в графата за пол е записано флуиден. Иначе казано, Локи е с променлива полова идентичност. Ако някои пъти се чувства повече като мъж, то в други - като жена.

Пред Inverse Том Хидълстън казва, че това винаги е било заложено в комиксите, а той и екипът на сериала са се чувствали отговорни да го заложат и в Loki.