Настана пълна лудница след като президентът на Marvel Studios Кевин Файги загреба с големия черпак и ни сипа доволно количество нови филми и сериали, които да чакаме през 2021 г.

Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars, Marvel и всички нови филми и сериали, които обявиха

Marvel обявиха един куп нови сериали

Пълна лудница...

Но не бяха са обявленията интересни, защото Marvel Studios пуснаха първи трейлър на Falcon & the Winter Soldier и What If...?, втори на WandaVision, първи поглед към Loki.

Falcon & the Winter Soldier

Именно този сериал трябваше да постави началото на сериалите в киновселената на Marvel, но заради пандемията премиерата беше отложена и тази чест ще се падне на WandaVision.

Въпреки това вече знаем, че Falcon & the Winter Soldier ще бъде пуснат в Disney+ на 19 март. Действията в сериала ще се развиват непосредствено след "Отмъстителите: Краят" и Стив Роджърс (Крис Евънс) вече е пенсиониран супергерой.

Щитът му обаче вече е в ръцете на Сам Уилсън (Антъни Маки), който трябва да се справи с голямата отговорност да спасява света. Бъки Барнс (Себастиян Стан) също ще му помага, като двамата трябва да се изправят срещу един стар познайник - Земо (Даниел Брюл).

What If...?

Този анимиран сериал го очакваме с наистина голямо нетърпение, защото целта му е да ни покаже какво би било, ако историята не е такава, каквато е. Точно така, ще си говорим за алтернативи.

What If...? ще има цели 23 епизода, в които ще разберем какво би било, ако Пеги Картър бъде Капитан Америка, а не Стив Роджърс. Като цяло ще разберем, че съдбите на Тони Старк, Ник Фюри, Т'Чала и много други герои на Marvel можеха да бъдат много по-различни.

Най-хубавата част пък е, че по-голямата част от любимите ни герои ще бъдат озвучени от актьорите, които влизат в техните роли в киновселената на Marvel. Към момента What If...? няма премиерна дата, но се очаква през лятото на 2021 г.

WandaVision

И този сериал ни присърце, защото сме луди по Елизабет Олсен, а и да не забравяме, че Уанда е един от най-могъщите супергерои на Marvel в момента. Вторият и вероятно последен трейлър пък въобще не ни казва кой знае какво ново.

Уанда (Олсен) и Вижън (Пол Бетани) живеят в някаква утопия, която се простира през различни времена, но нещо не е наред. Защото тази утопия може да се окаже просто една несъществуваща реалност, в която Уанда е решила да живее щастливо след загубата на любимия си.

Какво точно ще се случва ще разберем съвсем скоро, защото WandaVision ще бъде пуснат в Disney+ на 15 януари.

Loki

Завършваме с пакости, защото Локи (Том Хидълстън) си е Бог на тези неща. Сериалът ще ни покаже какво точно се е случило с брата на Тор след като взе Тасеракта в "Отмъстителите: Краят" и изчезна безследно.

Е, сега ще разберем къде точно е отишъл, а от първия поглед ни става ясно, че отново няма да му хареса онова, което трябва да преживее. Той ще се озове в паралелна реалност, където ще се окаже затворник.

Въпросът е кои са TVA (Time Variance Authority), къде точно се намира и ще успее ли отново да се измъкне от неприятностите, както винаги го прави. Очакванията са да видим Loki през месец май 2021 г.