В момента името на Джейсън Момоа е най-свързвано с ролята му на Аквамен. Тя, разбира се, далеч не е първата за актьора, който доби популярност от Game of Thrones. Не с всички роли обаче той се гордее. 

Бен Афлек, Джейсън Момоа, Aquaman and the Lost Kingdom и новината, че отново ще изиграе Батман

Бен Афлек отново ще бъде Батман

Вълнуващи новини

В интервю за GQ Великобритания Момоа казва, че е много разочарован от "Конан Варварина" (2011 г.). Актьорът признава, че е участвал в много продукции, които съвсем откровено не струват. Имало е и в такива, в които креативната власт е била взета от ръцете му.

Именно такъв е случаят с "Конан Варварина". Джейсън Момоа твърди, че е имал невероятно преживяване и спомени от снимките на филма, но след това филмът е отишъл в друга посока и се е превърнал в тотален провал.

От Yahoo Entertainment поясняват, че не е много ясно за какво точно говори актьорът, но филмът наистина е преминал през доста трудности. В продължението на няколко години Warner Bros. така и не успяха да го осъществят, докато накрая Lionsgate придобиха правата върху него.

Режисьорът също бе сменен, но всичко това се случи доста преди Джейсън Момоа да получи главната роля. В крайна сметка, с бюджет от 90 милиона долара "Конан Варварина" се оказа меко казано провал и в бокс офиса, и сред публиката.

Джейсън Момоа, Ейса Гонсалес и заедно ли са все пак

Джейсън Момоа и Ейса Гонсалес - заедно или не

Нови снимки на актьорите, които имаха връзка

Все пак, спечели едва 48 милиона долара от световния бокс офис. Късметът обаче е бил на страната на Момоа, защото в същата година той започна и участието си в Game Of Thrones.