Изминаха три години от пускането на първи сезон на "Дяволското гърло" и, честно казано, се бяхме отчаяли, че някога отново ще се потопим в света на сериала.

Но хубавите новини почти винаги са неочаквани. От профилите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов в Instagram разбираме не само, че ще има втори сезон, но и че работата по него вече е започнала.

Актьорите, които влизат в главните роли, споделиха няколко снимки, а от описанието към тях става ясно, че снимките вече текат, но има една голяма промяна. Действието във втори сезон няма да се развива в Родопите, както беше в първи, а във Велико Търново.

Владо Карамазов пише, че той и целият екип се надяват да направят добро продължение на първи сезон, като допълва, че през следващите няколко месеца ще бъде във Велико Търново. Теодора Духовникова пък уточнява в профила си в социалната мрежа, че следващите два месеца старопрестолната столица ще бъде неин дом.

Разбира се, към момента не знаем нищо около сюжета, но Духовникова загатва, че ще има много убийства и много нови герои.