Продължението на Coming to America (1988 г.) се подготвяше от няколко години и за щастие пандемията не успя да му причини ефектът Джеймс Бонд. Да, имаме предвид премиерата му да бъде отлагана 100 пъти.

"Смъртта може да почака" и поредното отлагане на филма за Джеймс Бонд

"Смъртта може да почака"... отново

Поредното отлагаме на филма за Джеймс Бонд е факт

Но това е така, защото Amazon Prime Video се сдобиха с правата в края на миналата година срещу 125 милиона долара. Но вместо от Amazon да обявят колко милиона са гледали филма в първите дни от пускането му (5 март), решиха направо да затворят входната врата.

От студиото директно излязоха с твърдението, че Coming 2 America е не само най-гледаният филм от началото на тази година, но от началото на пандемията като цяло. Става дума за най-гледан в стрийминг платформа, разбира се.

Но това твърдение си остава въздух под налягане, защото не са обявили точна цифра на зрителите. Според Deadline Amazon Prime има 150 милиона платени абонати в световен мащаб.

Но през октомври не пожелаха да споделят колко точно хора са гледали Borat Subsequent Moviefilm, като тогава казаха просто, че са десетки милиони. И за момента само и единствено Netflix предоставят данни за това колко точно хора са гледали продукциите им.

Еди Мърфи, Coming 2 America, Бела Мърфи и какво още да очакваме от продължението на „Пристигане в Америка“

Еди Мърфи на екран с дъщеря си в Coming 2 America

Двойна доза смях

Да, там уловката е, че е достатъчно даден акаунт да е гледал едва две минути, за да бъде отчетен, но пък нито Apple TV+, нито Hulu, нито Peacock, нито HBO Max дават подобна информация.