Вече от ужасно много време очакваме третия филм от поредицата за "Джурасик свят" и обещанията са, че ще си заслужава, защото с него ще завърши и трилогията.

Jurassic World: Dominion, Крис Прат и разширено видео от филма

Добре дошли в "Джурасик свят"

Динозаврите вече са сред хората

Разбира се, това не означава, че повече няма да има филми за динозаври. Съвсем не, но хубавото е, че дългото чакане и към своя край. И ако всичко е наред, през юни динозаврите ще завладеят кината.

Интересното е, че вече видяхме кратък откъс от "Джурасик свят: Господство" (Jurassic World: Dominion) преди да е пуснат трейлър. Е, вече има и трейлър, който не ни разкрива кой знае колко повече от това, което знаехме до момента.

След събитията в "Джурасик свят: Рухналото кралство" става наистина страшно, защото избягалите динозаври сега са навсякъде по света и съжителството им с хората е много трудна задача. Макар и да са минали цели четири години от излизането им на свобода.

Един от големите въпроси е дали хората ще успеят да намерят начин да съществуват заедно с динозаврите, или един от двата вида просто ще изчезне. От трейлъра виждаме наистина много динозаври, като впечатление прави и един изцяло нов вид - атросираптор.

Брайс Далас Хауърд, Jurassic World: Dominion и синините, които актрисата има

Какво се е случило с Брайс Далас Хауърд

Професията изисква жертви

Те са почти като велосирапторите, но по-бързи, по-силни и по-интелигентни. Най-хубавото е, че освен добре познатите лица от предните два филма на Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, в "Джурасик свят: Рухналото кралство ще видим и Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, които бяха част от режисираните от Стивън Спилбърг филми за "Джурасик парк"

Премиерата на "Джурасик свят: Рухналото кралство" е насрочена за 10 юни