В края на месец август научихме, че Летиша Райт е пострадала по време на снимките на Black Panther: Wakanda Forever в Бостън.

Летиша Райт, Black Panther: Wakanda Forever и инцидентът, при който актрисата е пострадала

Инцидентът на снимките на Black Panther: Wakanda Forever

Ще се отрази ли случилото се на филма

Според информацията, която беше изнесена тогава, контузията на актрисата не е смятана за сериозна и няма да окаже влияние върху снимките на втория самостоятелен филм за Черната пантера. И донякъде това е вярно.

След инцидента в Бостън, екипът се е завърнал в Атланта, където близо два месеца са продължили с работата си по филма. Но се оказва, че контузията на Летиша Райт е по-сериозна от очакваното и тя все още не е се възстановила до степен, позволяваща ѝ да довърши снимките.

И така от Variety разбираме, че е взето решение снимките на Black Panther: Wakanda Forever да бъдат прекратени за тази година. Очакванията са те да бъдат подновени отново в началото на 2022 г., а дотогава Райт да се е възстановила напълно от нараняванията, които е получила.

Към момента се смята, че това прекъсване няма да повлияе на премиерата на филма, която последно беше преместена за 11 ноември 2022 г.