Вече не се залъгваме, че предстоящите месеци ни очакват филмите, които много искаме да видим, защото си научихме урока - всеки от тях може да бъде преместен напред във времето. И то по всяко време.

Бен Афлек, Батман, "Светкавицата" и последното му превъплъщение в героя

Какво мисли Бен Афлек за последния си път като Батман

Голяма доза носталгия и високи очаквания

До премиерата на "Батман" (The Batman) остава малко повече от месец и сме обнадеждени, че промени няма да има и филмът ще тръгне по кината. Но да не дърпаме Батман за наметалото...

Колкото по-малко време остава до премиерата обаче, толкова повече се вълнуват и феновете. От Variety разбираме, че вече е известна една интересна подробност от филма. А именно неговото времетраене.

Оказва се, че "Батман" ще бъде сред най-продължителните супергероиски филми, създавани до момента. Времетраенето му (без финалните надписи) е два часа и 47 минути... или 167 минути, което означава, че това са си направо три часа в киното.

"Батман", Робърт Патинсън, Мат Рийвс, Зоуи Кравиц, DC Fandome и трейлър на филма

"Батман" с Робърт Патинсън ще бъде отмъстителен

Ето какво още научаваме от трейлъра на филма

По-дълги от него за момента са само два филма. Става дума за "Отмъстителите: Краят" (181 минути) и "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" (242 минути). "Батман" на Мат Рийвс бие по този показател "Черният рицар: Възраждане", който спря часовниците на 165 минути.