Корейски източници съобщават, че Samsung се готви да представи два варианта на Galaxy Note 10, след изключително позитивното представяне на бюджетния Galaxy S10e. 

Според появилата се информация, Samsung подготвя един наистина огромен Note 10 с 6.7-инчов AMOLED екран и един по-малък бюджетен вариант, който най-вероятно ще е със същите размери като Galaxy S10+. Възможно е малкият Note 10 да е наличен само в Европа и ограничен брой страни от другите континенти.

Galaxy S10, S10+ и S10e на Samsung - най-добрите смартфони на марката досега

Galaxy S10, S10+ и S10e - най-добрите смартфони на Samsung досега

Страхотен дизайн, много мощ и много снимки

Друг интересен слух около новите Galaxy Note модели е, че Samsung най-вероятно ще заложи на доста променен дизайн без никакви копчета. Възможно е бутоните за контрол на звука, включване и изключване да са заместени от изцяло дигитални алтернативи или от сензитивни повърхности, които са на една линия с рамката на телефона. 

Все още е доста спорно дали Samsung ще внедри 5G модем в следващите Note 10 модели, имайки предвид, че 5G мрежите все още не са на достатъчно високо ниво.

5G технологията и опасностите за здравето ни

5G технологията и опасностите за здравето ни

Има твърде малко изследвания за ефектите на 5G

За момента няма детайли относно цените на бъдещите модели, но представянето им се очаква да се се случи към края на август.