Тази година ни очаква един различен Galaxy Z Fold 6 - ако трябва да съдим по прогнозиращите твърдения и изтеклите изображения в мрежата.

Samsung Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 и ще видим ли по-достъпни Fan Edition версии на сгъваемите смартфони

Ще видим ли по-достъпни Galaxy Z Fold и Flip Fan Edition

Радост за феновете

Galaxy Z Fold 5 може да е един от най-добрите сгъваеми телефони на пазара, но определено има накъде да подобри визията си.

Тази седмица се появиха изображения, дело на Дейвид Ковалски и Pigtou, базирани на патент на Samsung, които разкриват един по-тънък и елегантен телефон.

Снимка 651764

Източник: Pigtou

Според публикацията на Pigtou, предстоящият Galaxy Z Fold 6 ще бъде по-широк от текущия модел, с по-големи външни и вътрешни екрани и различни съотношения на страните спрямо преди.

Samsung може също така да проектира нов пантов елемент, за да се увери, че по-тънкият профил няма да повлияе на издръжливостта на устройството.

Компанията изглежда проучва фиксираща панта с множество точки на захващане, центрирани около нея симетрично.

Снимка 651765

Източник: Pigtou

Застопоряващата панта вероятно ще осигури стабилни точки за спиране, така че потребителите да получават тактилна обратна връзка при сгъване или разгъване на телефона.

Изображенията, базирани на патента, също показват нов дизайн на модула на камерата, с модули, поставени директно на гърба на устройството.

Samsung Galaxy Z Flip, Z Fold и можем ли сами да ремонтираме сгъваеми смартфони

Вече можем сами да ремонтираме Samsung телефон

Дори сгъваем такъв

Въпреки че действителният дизайн на Galaxy Z Fold 6 може да не съответства на този патент, има голяма вероятност телефонът действително да бъде по-тънък и по-широк.