В свят, движен все повече от изкуствения интелект, Samsung прави смела крачка напред с представянето на Galaxy AI - цялостно мобилно AI изживяване, което ще промени начина, по който взаимодействаме с нашите смартфони.

Samsung Galaxy S24, iPhone 15 Pro и може ли корейската компания да предложи по-добър процесор

По-добър ли ще е Galaxy S24 от iPhone 15 Pro

Възможно е

Тази седмица компанията обяви първата стъпка това направление, която се нарича AI Live Translate Call.

AI Live Translate Call e новаторска иновация, която безпроблемно интегрира аудио и текстов превод в реално време при телефонни разговори.

Снимка 641250

Източник: Samsung

Това решение елиминира необходимостта от тромави приложения от трети компании, което прави комуникацията с чужди езици толкова лесна, колкото включването на субтитри.

Освен това възможностите на Galaxy AI гарантират, че личните разговори остават сигурни и поверителни, и никога не напускат телефона на потребителя.

Тази функция е само малка част от това, което идва, казва компанията.

Снимка 636462

Източник: Samsung

Samsung вече разкри свой собствен генеративенн AI модел, наречен Samsung Gauss, който ще може да генерира и редактира изображения, да съставя имейли, да обобщава документи и да пише код вместо нас.

Samsung Galaxy S23 FE и всичко за новия телефон

Samsung Galaxy S23 FE отново ще радва феновете

Идва в шест меки и приятни цвята

Очаква се функцията AI Live Translate Call ще се появи в началото на следващата година, което ни кара да мислим, че официалният й старт може би ще съвпадне с представянето на Galaxy S24.