Вчера, 4 април, Apple официално представи новите Powerbeats Pro, които, трябва да признаем, са доста секси, но далеч не толкова достъпни. Което обаче само ги прави още по-секси.

Това са първите безжични Powerbeats от марката Beats by Dre, която е собственост на Apple. 

Снимка 416352

Източник: Beats by Dre

Powerbeats Pro се прикрепят към ухото доста здраво, което ги прави и подходящ спортен аксесоар. Приятният им дизайн обаче ги превръща и в моден аксесоар, подходящ и за други ситуации.

За мнозина Powerbeats Pro представляват по-атрактивен вариант от новите AirPods, които въпреки втората си версия са все толкова лесни за губене и със спорен дизайн.

Powerbeats Pro и AirPods 2 са с един и същи Bluetooth чип, но вградената батерия на първите издържа до девет часа, докато AirPods "умират" след пет часа музика.

Снимка 416350

Източник: Beats by Dre

Кутийката на АirPods oбаче може да достави над два пъти повече заряд от тази на Powerbeats, но пък Powerbeats печелят от по-бързо зареждане. Само за 15 минути можем да си осигурим до 4.5 часа музика, докато при AirPods получаваме само три часа.

Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията

Apple AirPods 2 са тук с нов калъф и по-дълъг живот на батерията

Това не са истинските AirPods 2, които очаквахме

По отношение на звуковите възможности на Powerbeats няма как да знаем много, преди да ги тестваме, но предполагаме, че доставят подобно на AirPods качество на звука.

Новите Beats by Dre слушалки са устойчиви на пот и вода, което автоматично ни кара да ги харесваме. Печелят ни и с цветовете, измежду които можем да избираме - черен, слонова кост, мъх и морско синьо.

Снимка 416351

Източник: Beats by Dre

Всичко звучи повече от супер и сме почти готови да се втурнем към кредитната си карта, но цената от 249.95 долара някак ни дърпа назад. Бихме ги купили, само ако наистина спортуваме повече, тъй като в такава ситуация конкурентните хлабави AirPods биха ни скъсали нервите от постоянно падане.

По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods

По-добри ли са Galaxy Buds от AirPods

Слушалките на Samsung са по-евтини, но също толкова готини