OnePlus създава едни от най-мощните и лъскави телефони на пазара всяка година. Предстоящите OnePlus 10 модели със сигурност ще продължат тази тенденция. 

OnePlus Nord 2 5G и всичко за новия смартфон

OnePlus Nord 2 5G - хитовият модел се завърна

Флагманът, който струва малко

Информация за спецификациите им циркулира в мрежата от известно време, а тази седмица се появиха и изображения на най-напомпания модел от серията - OnePlus 10 Pro. 

Основните акценти в дизайна са изключително изчистеният и силно огънат екран и големият камерен модул на гърба на устройството, който прелива в металната рамка. 

Снимка 553657

Източник: OnLeaks

Телефонът изглежда доста секси, но от OnLeaks предупреждават, че е възможно финалният дизайн да има минимални промени. 

Очаква се 6.7-инчовият екран да е с висока резолюция от 3216 х 1440 и опреснителна честота от 120Hz, но за камерите все още знаем твърде малко. 

Много вероятно е да има подобрения в персикопичния обектив и той да осигури още по-мощен оптичен зуум, но телефонът може да се похвали и с още доста неща. 

Снимка 553659

Източник: OnLeaks

Говори се, че OnePlus 10 Pro ще предложи супер бързо зареждане с до 125W, a капацитетът на батерията му ще е 5000mAh. 

Снимка 553660

Източник: OnLeaks

Всеобщото очакване е, че моделът ще разчита на чисто новия и мощен Snapdragon 898, който изглежда ще захранва водещите флагмани на 2022 г. 

Samsung Galaxy S22 Ultra и първите изтекли изображения на новия смартфон

Ето как ще изглежда Samsung Galaxy S22 Ultra

Първи изтекли снимки

Като заговорихме за 2022 г., нека добавим, че според слуховете OnePlus се готви да открадне шоуто на Samsung и да представи серията OnePlus 10 преди предстоящите телефони Galaxy S22, които очакваме да видим в началото на февруари.