Новият iPad Pro бе посрещнат с бурни овации и няма как да е иначе - таблетът притежава много мощ, мобилност, страхотен екран, атрактивен дизайн и може да бъде ползван за какво ли не. 

За съжаление обаче научаваме, че новият iPad Pro е и гъвкав, но не по хубавия начин. 

iPad е най-продаваният компютър в света

Кой е най-продаваният компютър в света

Ултра-мощните таблети изместват лаптопите

Оказва се, че джаджата има сериозни проблеми със запазването на формата си и се огъва дори при доста лек натиск, както можем да видим от видеото на канала JerryRigEverything. 

В интернет се появиха десетки постове и от хора, чийто нови таблети са леко огънати или деформирани още в кутията. Ситуацията се влошава още повече, ако решим да носим таблета в раницата си, между книги или в по-голям джоб.

Всеобщото мнение е, че от Apple изкуствено надуват цената на джаджата с обещания за висококачествени и издръжливи материали, които излизат неверни. 

От видеото на Jerry се вижда ясно колко е лесно да огънем iPad Pro, но също се вижда и колко неиздръжлива е уж сапфирената леща на камерата, която се сдобива с драскотини доста лесно.

Преди време Apple имаше подобни проблеми и с iPhone модели, които се огъваха, докато са в джоба ни, но ни се струва, че нещата с iPad са още по-сериозни.

Samsung Galaxy F - какво да очакваме от сгъваемия телефон

Kакво да очакваме от Samsung Galaxy F

Първият сгъваем телефон на Samsung ще струва доста пари