Жените също изневеряват. Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените има не толкова физически, колкото емоционални корени. 

Влюбва се в друг

Никой не може да диктува на сърцето си. Може да обичате партньора си и да се разбирате чудесно, но изведнъж сърцето ви може да поиска някой друг. Мнозина са се озовавали в подобна ситуация, но никога не се знае как ще се развие новата връзка, ако този, който изневерява, реши да играе и на двата фронта.

Ако с новия партньор не се получават нещата, винаги може да остане при сигурния стар партньор. Разбира се, ако той няма проблем с изневярата.

Снимка 311461

Източник: iStock

Нещо по-добро

Когато една жена не се чувства достатъчно щастлива във връзката си, и желанията и мечтите и не са се случили, тя започва да се оглежда за някой друг, по-добър.

Чувства се игнорирана

Снимка 311460

Източник: iStock

Тази ситуация е присъща на дългите връзки, в които и двамата партньори вече се познават много добре и са се приели за даденост. Ясно е, че страстта и любовта не са толкова силни, но все пак - трябва да си обръщат внимание. Защото жената може да потърси внимание в обятията на друг мъж.

Търси авантюри

Всяка връзка започва с много неизвестни. Постепенно се опознавате, жените се, имате деца и неусетно попадате в коловоза на ежедневието и еднообразието. Вълнуващите моменти във връзката ви са останали в далечното минало и сега всичко е само скука. Някои жени обаче не се примиряват с това. Те винаги са готови за нови приключения и ако не ги намират при мъжа си, просто ще ги потърсят при някой друг.

Изневяра за отмъщение

Снимка 311462

Източник: iStock

Жените са кралиците на отмъщението. Ако мъжът й е изневерил и тя го е хванала, със сигурност не се е почувствала много приятно. Ако все пак не го изрита веднага, той не трябва да бъде толкова спокоен, че всичко е наред. Тихо и кротко чака часа на своето отмъщение.