Човек и добре да живее, все някога минава под венчилото, обичаме често да се шегуваме. А когато този човек е принц, има съпруга и деца (или пък очаква да стане родител след няколко месеца), положението никак не е до шеги.

Принцовете Уилям и Хари отдавна не са онези безгрижни хлапета, които си играят в двора на двореца или пък младежите, които се прибират призори от поредния купон. Пораснаха, поеха своите отговорности, създадоха семейства. А това води след себе си и други промени. 

Снимка 386354

Източник: GettyImages

Очаква се след раждането на първото дете на Хари и Меган да виждаме двамата принцове все по-рядко заедно. И това е напълно целенасочено, част от нова стратегия, за да успее да изгради всеки своя собствен облик и да допринесе максимално за имиджа на кралския двор.

Първото самостоятелно посещение на Хари и Mеган в Австралия, Нова Зеландия и Фиджи също е знак, че двамата ще се занимават с техните си кауза и цели, които няма да припокриват, а ще допълват тези на другото кралско семейство.

Снимка 386353

Източник: GettyImages

И така двамата братя, които разчитаха предимно един на друг дълги години след смъртта на майка си, ще тръгнат всеки по свой път, придружени от съпругите си. Може би не е много правилно да казваме, че Меган и Кейт са ги разделили, но на практика така се получава...

Всъщност, процесът по дистанциране на двамата принцове от образа на страдащите по майка си хлапета започна още през 2013 г., когато бе пенсиониран първият им и последен общ прессекретар, припомня Daily Mail.

Тайните на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Тайните на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Не всичко е така перфектно

Сега семействата на Уилям и Кейт и Хари и Меган изграждат отделен имидж и подход, с който да бъдат запомнени и различавани. Но ние никога няма да забравим и всички забавни моменти на двамата принцове, които безспорно са супер комбина.