Виктория Бекъм е преживявала много промени в стила си в разгара на славата си като част от хитовата група Spice Girls – къси дънкови панталони, екстеншъни за коса и шикозни рокли на Роберто Кавали.

Сега тя е утвърден моден дизайнер с постоянни участия на Седмицата на модата в Ню Йорк и редовно краси корицата на "Вог". Виктория ще се появи на корицата на британското издание на модната библия в октомврийския брой и в трогателно писмо до 18-годишното си "аз", което ще бъде публикувано към фотосесията й, тя си дава съвети за проблемите с теглото, акнето и момчетата, пише profit.bg.

 "Зная, че ти е трудно точно в този момент. Ти не си най-красивата или най-слабата, или най-добре танцуващата в Колежа по театрални изкуства Laine. Никога не си се вписвала достатъчно добре, въпреки че учиш с наистина прекрасни момичета. Имаш грозно акне. Смяташ, че директорът те е оставил по-назад на спектакъла за края на учебната година, защото си твърде закръглена, за да излезеш отпред. (Може да е вярно, а може и да не е)", пише в писмото си Виктория.

Колкото до съветите за мъжете, тя пише: "Научих много за футбола, най-вече правилото за засада".

Снимка 242669

Говорейки за Дейвид Бекъм, Виктория разказва трогателно за първия път, когато среща бъдещия си съпруг: "И да, любовта от пръв поглед наистина съществува. Тя ще те връхлети в клуба на играчите на Манчестър Юнайтед, въпреки че ти ще се напиеш леко и точните подробности ще ти се губят".

"Докато другите футболисти седят на бара, пиейки с приятелите си, ти ще видиш Дейвид да стои встрани със семейството си. (По това време той дори не е в първия отбор, ти си известната.) И той има толкова хубава усмивка", продължава Виктория.

"Ти също си близка със семейството си и ще си помислиш колко еднакво се чувствате. Той ще ти поиска телефонния номер. (Все още пази самолетния билет от Лондон за Манчестър, на който му го написа.)"

Говорейки за драматичното си развитие в модата, Виктория пише: "Толкова ще се забавляваш с дрехите си – прилепнали гащеризони, бели вратовръзки, които стоят абсурдно, странни руси коси. Никога няма да ти хрумне, че изглеждаш смешно".

Снимка 249313

Бекъм дава да се разбере, че не съжалява за своя непрекъснато променящ се, експериментален стил. "Но те гледам отново и се усмихвам. Преминаването от една крайност в друга разнообразява живота ти. Харесва ми фактът, че ще се чувстваш свободна да изразяваш себе си".

"Със съзряването си ще се научиш да сменяш високите обувки с маратонки, късите рокли със свежи бели ризи и никога няма да бъдеш от онези хора, които просто се изхлузват от леглото", пише Виктория. Фотосесията, носи интимно, лично усещане.

На една от снимките Бекъм седи на легло, облечена в черна рокля с гол гръб и тънки метални презрамки. На друга черно-бяла снимка тя е седнала на нощно шкафче, облечена в черен корсет. Корицата обаче носи прекрасно есенно настроение – Бекъм е облечена в шикозно червеникаво палто с колан, излегната на легло.