Актрисата Нина Добрев надига шише с водка на плажа. Звездата с български корени е на почивка в Бразилия. Нина събира тен на плажа, но това не й пречи да се отдаде на алкохолни забавления в компанията на загорели мачовци.

Снимка 266953

Снимка 266955

Българката демонстрира умения и на плажен волейбол. 27-годишната знаменитост показа стегнато тяло. Преди три месеца стана ясно, че Добрев най-вероятно ще се върне за последния сезон на хитовата телевизионна поредица "Дневниците на вампира". Стана ясно, че Марк Педоуиц, президентът на телевизия The CW, която излъчва сериала, и Джули Плек имат желание да върнат героинята на Нина Добрев, Елена Гилбърт, за последния сезон на "Дневниците на вампира".

Снимка 266954

"Обсъждаме тази възможност с Нина. За нас ще е удоволствие тя да се върне. Дори това да не стане, Джули е планирала страхотен финал за феновете. Винаги съм искал Нина да е част от шоуто. Кой не би я искал? Тя е невероятна и беше страхотен посланик на телевизия The CW и "Дневниците на вампира". Нина взе решение за кариерата си, което за нея вероятно е най-правилното, но за нас ще е удоволствие тя да се върне", казва Марк Педоуиц.

Снимка 266956