Американският президент Доналд Тръмп е на първата си официална извънгранична визита откакто е на поста. С него е съпругата му Мелания, както налага протоколът, а също дъщеря му Иванка и много други официални лица. Стъпките им се проследяват на живо от всички световни медии.

Въпреки цялото внимание обаче, първата дама на САЩ направи огромна издънка. Мелания си позволи да удари по ръката съпруга си минути, след като кацнаха в Тел Авив на официалното им посещение в Израел и Палестина. 

Докато първото семейство върви по червения килим на летището, Мелания изостава и Доналд Тръмп протяга ръката си към нея, за да я хване. Първата дама на САЩ обаче плясва през ръката съпруга си и продължава да върви зад него. 

Не става ясно дали жестът на Мелания се дължи на напрежение в семейството или тя просто отблъсква ръката на мъжа си, тъй като килимът не е достатъчно широк, за да вървят ръка за ръка, коментират световните медии.

Ситуацията със сигурност е много неудобна. Минута по-късно двамата все пак се хващат за ръце, но този жест съвсем не е достатъчен, за да "измие" впечатлението, което изключително елегантната иначе Мелания оставя с грубия си жест.

Снимка 295215