Преди няколко дни в социалните мрежи бе разпространено кратко видео, което промотира новия албум на рапъра T.I. Така той определено успя да вдигне доста шум около себе си, но какви реакции предизвика?

Оказва се, че най-потърпевшият в случая е не президентът или Първата дама, а жената, която се престори на Мелания Тръмп и се качи гола на масата в Овалния кабинет, за да танцува на охранителя.

Това е Мелани Марден - актриса с малък стаж зад гърба си, която доби популярност именно с участието в клипа на T.I., както и с визуалната си прилика с Първата дама. Но тази бърза и скандална слава и прякорът "Голата Мелания" й изигра лоша шега.

Марден, която не за първи път се снима чисто гола, призна, че е получила смъртни заплахи след публикуването на кадрите в профила на рапъра. От кого точно идват те, не се пояснява, защото и самата актриса не знае. Тя обаче е не по-малко разочарована от факта, че хората осъждат толкова строго една актриса, която просто си изкарва прехраната.

"Голото" видео на Мелания Тръмп

"Голото" видео на Мелания Тръмп

Президентът - осмян в клип на рапър

Според нея, хората трябва да се успокоят и да акцентират върху истинските проблеми. Но Марден не отрича, че видеото с нейно участие вероятно не е било представено по най-добрия начин и в най-правилния контекст, пише TMZ.