Последната седмица бе изпълнена с новини около Конър Макгрегър, които действат все по-объркващо за феновете на ирландеца и ММА спорта.

Конър Макгрегър се оттегля от ММА спорта

Конър Макгрегър се оттегля от ММА спорта

Разочарование за милионите фенове на ирландеца

След като само преди няколко дни Макгрегър съобщи, че се оттегля от ММА спорта, днес самият той съобщи, че "пенсионирането" му е приключило и скоро ще се завърне в октагона на UFC.

През тези няколко дни ирландецът направи каквото можа, за да си създаде още повече врагове и дори да обърне някои свои фенове срещу себе си.

Преди два дни Макгрегър нападна Хабиб Нурмагомедов в мрежата, наричайки жена му "хавлия", заради снимка, на която въпросната дама седи забулена до мъжа си.

Думите на Макгрегър разяриха много фенове на ММА, които заслужено определиха ирландеца като "расист" и още доста други неща, които няма нужда да изреждаме.

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Само ден след оттеглянето на ирландеца от ММА сцената

Като отговор на обидата, Нурмагомедов нарече Макгрегър "изнасилвач", позовавайки се на текущото разследване за сексуално посегателство, пред което е изправен вторият.

Цялата тази драма никак не се понрави на Дана Уайт и UFC, и е възможно двамата бойци да получат допълнителни наказания към тези, с които се сдобиха след мелето, което направиха миналата година. 

Към момента не е ясно кога Макгрегър ще се бие отново, но, съдейки по всичко, което се случва, е възможно това да се случи още това лято и съперникът му отново да е Хабиб.